WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

Kennismakings Workshop

Tijdens een eendaagse workshop laten we je kennismaken met de basisprincipes van verbinding door avontuur. Modellen, activiteiten, discussies en veel ervaren is wat je kunt verwachten tijdens deze workshops. Meld je nu aan voor een van de workshops!
 

 

Incompany Training

Wil jij in jouw organisatie ook jongeren uitdagen avonturen aan te gaan waarin ze zich kunnen ontwikkelen? Wij bieden op maat gemaakte trainingen aan over onze methodiek. In overleg met jou stellen we een opleidingstraject samen voor die mensen in jullie organisatie die met jongeren werken.
 

 

Lezing

Inspirerende verhalen over hoe avonturen tot verbinding kunnen leiden. We nemen je mee in ons verhaal over het werken met jongeren in een avontuurlijke context. Voorbeelden, theorie en discussie worden ingezet om de luisteraars te inspireren en motiveren.
 

 

What our users say

Het boek is praktisch, inspireert en maakt bovendien gebruik van de laatste inzichten uit de wetenschap van Sociologie en Psychologie. Een combinatie die ik niet eerder gezien heb in boekvorm. Aanbevolen voor iedereen die in het middelbaar of hoger onderwijs opgeleid wordt om met jongeren te werken, voor vrijwilligers in bijvoorbeeld Scouting, of professionals in het welzijnswerk die met jongeren aan de slag willen. Maar ook net zo goed voor pa’s en ma’s met lef om te begrijpen wat jongeren nodig hebben in die woeste levensjaren van zich losmaken en het zelf willen doen en natuurlijk een echte must in het kwadraat voor outdoor organisaties.

Pieter Schoe Trainer Bij Team4Teams